Megosztás

Kapcsolat

Tel: +36-30/9661-073
E-mail: asura@blackpeacock.hu
           asura.blackpeacock@gmail.com

Bemutatkozás

Amennyire visszaemlékszem, legszívesebben mindig rajzoltam vagy varrtam, kötöttem, hímeztem... A lányaimnak is készítettem pici koruktól kezdve ruhákat, de már akkor is a díszesebb, részletgazdagabb darabok lelkesítettek jobban, nem is beszélve az iskolai farsangokra kidolgozott, megelevenedett rajzfilmfigurákról.

1996-ban gyerekruháimmal megnyertem a Burda varróversenyét, utána pedig elvégeztem a Budapesti Divatiskola kétéves stílustervező szakát, hogy tovább tökéletesítsem a tudásom.

Mostanában az érdeklődésünk a hastánc különböző ágai illetve az animáció és a fantasy világa felé fordult. Úgy érzem, ezek azok az öltözékek, jelmezek, melyeknek elkészítése ugyanolyan elégedettséggel tölt el, mint azokat, akik a kész ruhákat és a különböző kiegészítőket viselni fogják.

A galériákban az elkészült munkák képei és a tervbevettek vázlatai egyaránt szerepelnek, a stúdiófotók Kaszás Bence műtermében készültek. 

Várom mindenki jelentkezését, aki ilyen nem mindennapi ruhát szeretne, és azokét is, akik valamilyen más, a honlapon még fel nem sorolt stílusban álmodtak maguknak különleges külsőt.

Csepinszky Ria